Que no pare la música

jmg desembre 20En arribar aquestes dates, cal fer retrospecció de l’any que acabem per poder valorar la tasca realitzada. El 2020 ha sigut, en molts aspectes, un dels anys més difícils dels últims temps. Hem passat moments realment durs i la cultura ha sigut el nostre salvavides en moltes ocasions. Des de la Societat Musical d’Algemesí hem intentat mantenir la nostra activitat al màxim, dins de les possibilitats, i hem seguit oferint la nostra música a través de les xarxes socials i Berca TV, a qui agraïm la seua col·laboració i suport en aquests moments.

Pel que fa a l’Escola de Música JMG, el curs passat haguérem d’adaptar-nos ràpidament i sense perdre ni un sol dia de classe, implementàrem un sistema de classes online, al qual l’alumnat va respondre mot bé. El curs 2020/2021 l’estem duent a terme de forma presencial amb relativa normalitat, amb totes les mesures que ens marquen les autoritats perquè el centre siga segur. Tot i la situació actual, hem tornat a superar els 400 alumnes matriculats a la nostra seu a la Casa de la Música. Cal dir, que sentir aquest suport per part de les famílies en moments de crisi és la millor recompensa que podem tindre.

D’altra banda, des de la nostra associació també tenim propòsits d’any nou per a l’esperat 2021. Esperem seguir il·lusionant al nostre públic amb nous concerts i projectes, veure la felicitat als ulls del nostre alumnat quan fan sonar els seus instruments i, sobretot, que no pare la música!