Banda Simfònica d'Algemesí

Una Banda, un poble

La Banda Simfònica d'Algemesí

La Banda Simfònica d'Algemesí constitueix la principal agrupació de la Societat Musical d'Algemesí i alhora el centre de la major part d'activitats realitzades al llarg de la temporada musical, tant en forma de concerts, com de passacarrers i participació a manifestacions festives i culturals de la ciutat d'Algemesí.

Banda Simfònica d'Algemesí

Cal destacar l'esforç realitzat al llarg dels anys per anar transformant l'agrupació en una Banda de concert de la que han eixit músics i professionals de prestigi al món de la música. 

A més, els últims anys s'ha convertit en un referent a internet convertint-se en la banda de música amb més seguidors i reproduccions a Youtube de tota Espanya.

Visita el canal de YouTube de la SMA
Alberto Ferrer Martínez

Director artístic
ALBERTO FERRER MARTÍNEZ

Nascut a València en 1966, va estudiar en el Conservatori de Música de València. Està en possessió del Títol Superior de Clarinet i del Premi d’Honor Fi de Carrera, dels Títols de Professor d’Harmonia...

Currículum complet
Discografia Banda Simfònica d'Algemesí

Banda Simfònica
DISCOGRAFIA

La Banda Simfònica d'Algemesí compta en l'actualitat amb 4 CD editats: Sons d'un poble (2015), La Banda d'Algemesí al Palau (2005), Vesprada de Bous (2003) i Retrobem la nostra música (1986).

Discografia

MÉS SOBRE LA SMA

Fes-te soci

Fes-te soci de la SMA

Defén i col·labora amb la cultura d’Algemesí: ser Soci de la Societat Musical d’Algemesí és impulsar un projecte cultural i educatiu d’una gran tradició.

Més informació
Història de la SMA

Història de la SMA

Coneix els orígens de la Societat Musical d'Algemesí, des de la seua fundació fins els nostres dies.

Més informació
Normatives

Documents, normatives i formularis

Consulta els estatus de la Societat Musical d'Algemesí, les normatives que regixen el funcionament de l'Escola i formularis per a sol·licituds, entre d'altres.

Més informació