Audició i festa a l'escola JMG

el proper divendres 16 de novembre, tindrà lloc al Teatre Municipal l'Audició d'alumnes dintre de la Festivitat de Santa Cecília. Aquesta actuació serà a les 19.00h i participaran els alumnes d'Estimulació Musical (5 i 6 anys), Llenguatge Musical Primer, grups instrumentals de cambra i la Banda Juvenil. La venda d'entrades per aquesta activitat començarà demà dia 9 a la nostra secretaria i el preu serà de 2€ (1€ socis SMA).

També, el dijous que ve, dia 22 de novembre, realitzarem al Casal Fester (carrer Nou n.82) una Festa d'alumnes de l'Escola de Música "José Moreno Gans". Dintre dels actes programats per la festivitat de Santa Cecília, tindrem aquesta festa que comptarà bàsicament amb dos parts. En primer lloc, a les 17.30h es realitzarà un berenar per als alumnes i acompanyants. Tot seguit, al voltant de les 18.15h aproximadament, tindrem l'actuació del Mag Larsen.

La venda d'entrades per aquesta festa d'alumnes començarà el dia 15 de novembre, en horari de vesprada a la secretaria de la SMA. El preu serà d'1€ per als alumnes de l'Escola JMG i de 2€ per als acompanyants. Els socis SMA pagaran 1€. Els xiquets menors de 3 anys no pagaran entrada, però hauran de recollir la seua invitació. A més de les dels alumnes, no es podran comprar més de dos entrades d'acompanyant per persona. Els alumnes naixcuts de l'any 2015 al 2011 deuran d'anar acompanyats, almenys, d'un adult.

La venda d'entrades es realitzarà fins a completar l'aforament.