Concert de Santa Cecília 2018

La Banda Simfònica d'Algemesí serà l'encarregada de clausurar els actes en honor a Santa Cecília 2018 amb el concert del diumenge 25 de novembre a les 11:30h al Teatre Municipal. Aquest any, coincidint amb el dia Internacional de l'eliminació de la Violència vers les dones, la Societat Musical d’Algemesí s’ha unit a una sèrie d’activitats programades per a dignificar la figura de la dona i, a més de la lectura d’un manifest durant el concert, el director artístic Alberto Ferrer ha programat una primera part del concert amb una marcada presència femenina tant en les compositores com en el tema de les obres escollides.

Aquestes seran la Marxa del rei Barbut, de Matilde Salvador Segarra; Cleopatra, d'Amparo Edo Biol i Euterpe (la musa de la Música), de Ferrer Ferran, on actuarà com a flauta solista el músic Guillem Vila Borràs.

La segona part del concert serà un monogràfic del compositor francés Camille Saint-Saëns, on s'interpretarà el Concert de cello No 1 en La m, Op 33 amb Marc Nàcher Chinesta com a cello solista, i l'obra Orient et Occident. Esteu tots convidats a acompanyar-nos en aquest concert.

La venda d'entrades serà a secretaria de la Societat Musical d’Algemesí (El teular) del 19 al 23 de novembre, en horari de 17.00h a 20.00h i una hora abans del concert a les taquilles del Teatre. Preu: 3€ - Socis: 1,5€