XVIII Campanaya de Concerts d'Intercanvis Musicals

Aquesta setmana, dues agrupacions de la Societat Musical d'Algemesí oferiran uns concerts emmarcats dins la XVIII Campanya de Concerts d'Intercanvis Musicals promoguda per la FSMCV.
  • Cor de la Societat Musical d'Algemesí: divendres 1 d'octubre a les 20h al Centre Polivalent*
  • Banda Simfònica d'Algemesí: dissabte 2 d'octubre a les 12.30h al Centre Polivalent*
*Aforament limitat
 

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA), la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana (FFCV), la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT) i la Federació d’Orquestres i Rondalles de Pols i Pua de la Comunitat Valenciana (FORPPCV) convoquen les bases per a la XVIII Campanya de Concerts d’Intercanvis 2021. 

La campanya d’intercanvis és un dels projectes de major envergadura que duen a terme de manera conjunta aquestes entitats de referència en la música i la cultura valencianes, reunint anualment milers de músics i integrants d’aquestes federacions amb la finalitat de dur a terme un cicle d’actuacions en tot el territori de la Comunitat. L’objectiu últim d’aquests concerts és la promoció musical i la interrelació entre les diferents agrupacions de les entitats que participen.

Tenint en compte la situació excepcional amb motiu de la pandèmia de Covid-19, la campanya ha sigut adaptada perquè les entitats participants puguen realitzar les seues actuacions respectant la normativa sanitària vigent.

 
XVIII intercanvis