Nova delegació de l'Escola de Música JMG a l'Escola Pia d'Algemesí

Escola JMG i Escola PiaEl passat mes d'agost, ambdues entitats signaren un acord de col·laboració que permetrà apropar els estudis musicals als alumnes del col·legi.

En horari de 17 a 18 hores de la vesprada, i amb la comoditat de no haver de menejar-se del seu centre, però amb les mateixes condicions i avantatges que a l'Escola de Música, l'alumnat de l'Escola Pia podrà gaudir de classes de Jardí i Estimulació Musical i Preparatori de Llenguatge Musical amb professorat especialitzat.

Les sessions dirigides a l'alumnat de tres a sis anys s'encarregaran d'introduir els més menuts en el món de la música d'una forma divertida i innovadora, mentre que els més majors, de set anys en avant, ja començaran a estudiar el llenguatge musical i a conéixer els diferents instruments que es poden aprendre a tocar a l'Escola de Música.

Pel moment, més de 60 alumnes ja s’han matriculat en la nova seu, i esperem que quan comencen les classes s’unisquen encara més. Des de la Societat Musical d'Algemesí ens agradaria que aquest projecte es consolide i cresca, beneficiant així les dues entitats i, el més important, apropant la cultura musical a nous sectors de la població.