Un mes de setembre carregat de música

Nit del retorn 2021 webTot i que, per segon any consecutiu, el programa de festes del mes de setembre, ha quedat reduït a uns pocs actes, els tradicionals concerts de la Banda Simfònica d'Algemesí s'han mantingut dins la programació i el públic podrà gaudir de la nostra música.

El concert de la Nit del Retorn passa enguany al dia de la vespra, 7 de setembre, i se celebrarà al Parc Salvador Castell (junt al pont blau). Després d'haver hagut de realitzar l'edició del 2020 de forma virtual, tant músics, com el nostre director Alberto Ferrer, tenen moltes ganes de retrobar-se amb el públic en aquesta data tan especials per als algemesinencs.

El repertori d'aquest concert és una interessant barreja temàtica que segur us farà passar una bona estona. Hi haurà una secció del concert dedicada a la nostra banda amiga de la ciutat de Fresnillo (Mèxic). Altra part estarà dedicada al nostre poble i les seues festes, entre les obres que s’interpretaran destaca "Al·legoria a la Muixeranga" de David Penadés-Fasanar. Per tancar el concert es podrà escoltar un recull de grans èxits de la història de la música, entre els quals destacarà la interpretació de forma íntegra de la coneguda obra "Carmina Burana" de Carl Orff, en la seua versió per a banda simfònica.

Pel que fa al Concert de Pasdobles, aquest any tindrà lloc el dissabte 25 de setembre, a la plaça del Pla i amb entrada lliure. El repertori comptarà amb alguns dels pasdobles més clàssics i coneguts i altres més nous, però igualment interessants.

Si no podeu assistir als concerts o preferiu gaudir d'ells de forma més segura a les vostres cases, recordeu que també es retransmetran a través de la televisió local Berca Tv i les nostres xarxes socials.