Acord de col·laboració amb l'Escola Pia d'Algemesí

Escola JMG i Escola PiaLa Presidenta de la Societat Musical d'Algemesí, Eva Tortajada, en representació de l'Escola de Música JMG, i el director del col·legi Escola Pia d'Algemesí, han signat un acord de col·laboració per als anys vinents que implicarà que l'Escola Pia d'Algemesí esdevindrà delegació local de l'escola de música.

A partir del dimarts 10 d'agost, accedint a la pàgina web de l'Escola de Música, https://smalgemesi.com/matricula, podran matricular-se tots els alumnes que així desitgen, tan sols hauran d'escollir la seu en la qual volen realitzar els seus estudis, o bé a l'edifici del Teular o bé al nostre centre. Les classes es realitzaran a partir de les 17h i hi haurà grups a partir de 3 anys. El preu de les activitats serà el mateix tant si es fa a un lloc com a l'altre.

Els alumnes que estiguen matriculats prèviament i/o que estiguen cursant els estudis a l'Escola de Música, podran, mitjançant l'enviament d'un correu electrònic adreçant-se a l'Escola de música, canviar de seu per al curs 2021/2022. L'Escola Pia d'Algemesí aposta una vegada més per facilitar l'accés dels alumnes a alternatives d'oci saludable, i més tractant-se de l'educació musical, tan important en el desenvolupament harmònic i cognitiu de la persona.