La Banda d'Algemesí a Mestalla

Banda d'Algemesí en Mestalla 2021El Valencia CF convida a una banda de música a cadascun dels partits que disputa al coliseu valencianista, donant suport així a les nostres tradicions i a un dels col·lectius culturals més important del nostre territori.

Així, música i esport es fusionaren el passat divendres 31 de desembre amb la visita de la Banda Simfònica d'Algemesí a Mestalla. Amenitzar el partit València CF - RCD Espanyol va ser una divertida i grata experiència per als components de l'agrupació, entre els que es compten molts aficionats de l'equip blanc-i-negre. A més d'una forma diferent de finalitzar l'any 2021.

Com és tradició, l'ex-jugador i membre de la directiva del club, Miguel Tendillo, va fer entrega d'un corbatí per a la nostra bandera i, en agraïment, la Societat Musical va regalar un exemplar del disc "Sons d'un poble", amb totes les obres per a banda que estan inspirades en el nostre poble, les seues festes i tradicions, que va ser enregistrat per la Banda Simfònica el 2015.

Tot i que la sort no va estar de la part del nostre equip, l'agrupació algemesinenca va animar de forma incansable el conjunt valencianista i tota l'afició amb els pasdobles més populars del repertori bandístic, com "Paquito el xocolatero" o "Amparito Roca", sense faltar els títols propis de l'equip: el reconegut himne "Amunt València" i el pasdoble de recent creació "Som l'afició".