El conte musical "La zebra Camila" visita els col·legis d'Algemesí

zebra 1Durant el mes de maig, els col·legis de la ciutat d'Algemesí van rebre una visita especial de l'Escola de Música JMG de la Societat Musical d'Algemesí on un grup de professors i professores de l'escola van realitzar una activitat dirigida als alumnes d'infantil i del primer cicle de primària

La activitat va consistir en la representació d'un conte musical titulat "La zebra Camila". A través d'aquesta història, l'alumnat va poder gaudir de la música en directe i aprendre valuosos missatges sobre la solidaritat i l'empatia, tan importants a la nostra societat. El conte va captivar l'atenció dels infants, que van participar activament en la representació i van interactuar amb els personatges.

Els concerts de "La zebra Camila" es van dur a terme als 10 col·legis d'Algemesí, arribant a tots els centres educatius de la ciutat. Aquesta iniciativa va permetre que els alumnes tingueren accés a la música en directe i experimentaren la màgia d'un espectacle musical en el seu propi entorn escolar.

A més de l'aspecte artístic, els professors també van aprofitar l'ocasió per a presentar als alumnes la gran varietat d'instruments musicals que es poden estudiar a l'Escola de Música JMG. Aquesta promoció va tindre com a objectiu despertar l'interès dels estudiants per la música i animar-los a matricular-se al proper curs 2023/2024. La matrícula ja està oberta i es pot realitzar a través del web de la Societat Musical d'Algemesí.

A més, durant el mes de juliol, es celebrarà una nova edició de l'Escola d'Estiu Musical, que torna amb moltes novetats i facilitats per a les famílies. Baix el títol "Camp Rock" es treballaran alguns dels temes més populars del gènere. La diversió està assegurada!

Amb aquestes iniciatives, l'Escola de Música JMG de la Societat Musical d'Algemesí continua enriquint la vida musical de la comunitat, acostant la música als més joves i oferint-los oportunitats úniques per desenvolupar el seu talent i passió per l'art.