43 Festival de Bandes

festival bandes 23El diumenge 2 de juliol a les 19.00h, Algemesí acollirà la 43a edició del Festival de Bandes "Fira de Sant Onofre". Aquesta celebració musical reunirà en escena la Banda Simfònica de l'Associació Musical La Filharmònica Alcudiana i la Banda Simfònica d'Algemesí. El concert se celebrarà a la Plaça Major d'Algemesí i forma part del programa d'Intercanvis Musicals promogut per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV).

Sota la direcció del seu director, Sergi Pastor, la banda alcudiana interpretarà diverses peces musicals. El programa inclourà el pasdoble "Yakka" del compositor J.Rafael Pascual Vilaplana, "With heart and voice" de David Gillingham i acabaran la seua actuació amb "Danza Sinfónica" James Barnes.

En la segona part del concert serà el torn dels músics d'Algemesí, que sota la batuta d'Alberto Ferrer presentaran el pasdoble "El falleret" del compositor Juan Bautista González, "Visit to George Gershwin" de Vlad Kabec i, per a tancar la nit, "Los últimos días de Troya" de David Rivas.

Abans del concert, a les 18.45h, les dues bandes realitzaran un passacarrer que començarà a la Plaça del Mercat i culminarà a la Plaça Major, on els veïns de la ciutat tindran l'oportunitat de gaudir d'una breu exhibició musical abans del concert principal.

El Festival de Bandes és una oportunitat única per gaudir de la música en viu i apreciar el talent dels músics locals i de la banda convidada. Aquest esdeveniment, a través de la FSMCV, promou l'intercanvi artístic i la convivència entre les agrupacions musicals, creant un ambient festiu i enriquidor per a tots els participants.