Nou descompte a les mensualitats de l'Escola per als socis

Matricula 2022/2023A les portes d'encetar la matrícula per a un nou curs a l'Escola de Música José Moreno Gans, vos volem fer arribar una novetat que segur és del vostre interés: a tots els avantatges que ja podien gaudir els socis de la Societat Musical d'Algemesí, ara s'afegeix un descompte directe de 2€ en les mensualitats dels alumnes que siguen familiars de primer grau d'un soci de la SMA.

Qui pot beneficiar-se?
Qualsevol alumne que siga soci o familiar de primer grau (pare, mare, germà o germana) d'un soci de la SMA .

En què consisteix?
Al beneficiari del descompte, se li reduiran 2€ de la mensualitat per les classes rebudes a l'Escola de Música JMG.

És acumulable el descompte per soci?
No. Un alumne sols pot beneficiar-se d'un descompte de 2€ cada mes (18€ al curs per alumne). Així mateix, un soci sols pot oferir descompte a un alumne. Aquest descompte sí que se pot acumular al descompte del 25% i 50% per a membres del mateix grup familiar. Per exemple:

  • Si en una família sols un dels pares és soci, sols un dels fills pot aplicar el descompte de -2€.
  • Si els dos pares són socis, els dos fills poden aplicar el descompte (-4€ mensuals).
  • Si l'alumne és el soci, l'alumne pot aplicar-se a ell mateix el descompte de -2€.

Què costa ser soci?
La quota per ser soci de la SMA són 18€ a l'any. És a dir, la quota de soci i el descompte rebut per curs s'equilibren. Però a més, també tindràs accés a la resta de beneficis per ser soci.

Quins avantatges té ser soci?
- Col·laboraràs amb una entitat sense ànim de lucre que treballa per fomentar la cultura musical a Algemesí.
- Gaudiràs d'un 50% de descompte en el preu de les entrades de tots els concerts de la Banda Simfònica i les audicions de l'Escola de Música JMG.
- Tindràs veu i vot en l'Assemblea Anual de Socis de la Societat Musical, podent col·laborar en marcar el rumb de la nostra associació.
- I molts més!

Vos animem a sumar-vos a aquesta nova iniciativa de la qual podeu obtindre molts beneficis. Si ja sou socis, podreu sol·licitar el descompte durant la realització de la matrícula online. Si encara no ho sou però voleu beneficiar-se del descompte mensual, podeu donar-se d'alta des d'aquest enllaç: fer-se soci de la SMA.