Concert Excel·lent 2022

concert excelent 2022El proper diumenge 29 de maig a les 19.00h al Teatre Municipal d’Algemesí, la banda Simfònica oferirà un concert emmarcat dins del programa d’ajudes "Excel·lent, Música de Banda" de la Diputació de València, destinades a visibilitzar les bandes de música i revalidar la seua qualificació com a Bé d’Interès Cultural.

La Banda Simfònica d’Algemesí treballa des de fa setmanes baix les ordres del director Alberto Ferrer per tal d’oferir un repertori variat i d’allò més intens. En la primera part del concert, el públic assistent podrà gaudir amb la interpretació del pasdoble d'aires fallers "Patricia Sanz", de Ferrer Ferran, seguit de l'obra "Pieza Roja" de José Zárate. Per a concloure la primera part del concert, comptarem amb la col·laboració del trombonista Salvador Tarrasó Aledón qui, junt a la nostra banda, interpretarà el "Concertino per a trombó i orquestra de vent (Op.34 b)" de David Penadés-Fasanar.

A la segona part, la nostra Banda Simfònica interpretarà la peça "9 d'Octubre" de l'algemesinenc Bernardo Adam Ferrero, qui va rebre la medalla d'or de la Societat Musical d'Algemesí el passat mes de febrer. Aquesta composició, dividida en quatre moviments, descriu els fets ocorreguts durant la conquesta de Jaume I de la ciutat de València acompanyats amb la veu d'un narrador i el característic timbre del tabal i la dolçaina.

Les entrades, a un preu de 3€ per al públic en general i 1'5€ per als socis de la SMA, estaran a la venda a la Secretaria de la Societat Musical del 23 al 27 de maig de 17 a 20h, i a les taquilles del Teatre una hora abans del concert.