Concert d’estiu de la Banda Simfònica d’Algemesí

concert excellent 2021 webEl proper diumenge 27 de juny a les 19.30h a la Plaça Major d’Algemesí, la banda Simfònica oferirà un concert emmarcat dins del programa d’ajudes de la Diputació de València “Excel·lent, Música de Banda”, destinades a visibilitzar les bandes de música, revalidar la seua qualificació com a Bé d’Interès Cultural i ajudar econòmicament la seua gestió.

El concert, que serà el segon que oferix l’agrupació local amb públic presencial, es realitzarà a la Plaça Major de la nostra ciutat i substituirà el tradicional Festival de Bandes que per segon any consecutiu no es podrà realitzar per motiu de la pandèmia. Tot i això, els músics algemesinencs porten mesos preparant un programa musical molt variat apte per a tots els gustos.

En la primera part del concert podrem disfrutar del pasdoble “Lorencin Mendoza” de Pascual Marquina, “Preludio y Danza” de l’algemesinenc José Moreno Gans i “El racó de l'or”, poema simfònic de Saül Gómez Soler. Per a la segona part del concert, el nostre director Alberto Ferrer Martínez ha escollit obres de compositors estrangers. Escoltarem els tres moviments de la “First Suite” del britànic Gustav Holst i quatre arranjaments per a banda del compositor argentí Astor Piazzola: Street Tango, Oblivion, Adiós Nonino i Libertango.