Un 2024 il·lusionant

miserables 2023A la Societat Musical d'Algemesí hem tancat un any ple de projectes, entre els que volem destacar l'espectacle "Els Miserables en concert", que va tindre lloc al mes de maig. Amb la inestimable col·laboració de la Schola Cantorum i l'Associació Napoleònica Valenciana, aconseguírem congregar a més de 1.700 espectadors que gaudiren amb una adaptació del famós musical.

Per al 2024 que ara encetem, venim amb gran quantitat d'idees que es materialitzaran en molta música. El primer concert de l'any, programat per a l'11 de febrer, retrà homenatge als socis, i entre el repertori preparat, es podrà gaudir de l'actuació solista de l'algemesinenca Cristina Llorens, una de les percussionistes més reconegudes en el panorama nacional, acompanyada per la Banda Simfònica.

Al maig, la Societat Musical participarà al projecte "l'Escola Canta", un esdeveniment que pretén mobilitzar a la comunitat educativa d'Algemesí en un multitudinari concert, que farà gaudir tant a participants com a assistents.
A més, la Banda prepara l'enregistrament d'un CD de pasdobles, que el públic podrà adquirir al mes de setembre, i que comptarà amb algunes de les peces més conegudes del gènere, així com altres més innovadores.

També tindrem l'oportunitat de ser seu de la Banda Juvenil de la FSMCV-Ribera Alta, agrupació que congrega joves músics de tota la comarca, en un espai de germanor i alt nivell musical, oferint un concert al nostre poble.

El Cor de la Societat Musical no es queda enrere, amb un espectacle que veurà la llum al mes de març, recorrerà els grans èxits del pop de les últimes dècades amb una selecció de cançons que de segur encisa tota classe de públic.
Esperem fer del 2024 un any memorable i continuar emocionant amb la nostra música.