Saba nova per a la Banda Simfònica

Al mes de novembre, aprofitant la festivitat de Santa Cecília, es celebrarà l'entrada oficial de 10 nous músics a la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Algemesí.

Deu joves que han cursat els estudis de grau elemental de música a l'Escola "José Moreno Gans", dedicant molt del seu temps lliure dels últims anys a estudiar i formar-se en aquesta disciplina. Doncs a partir d'ara, aquesta dedicació es multiplica, més hores d'assajos, processons, cercaviles, concerts i activitats musicals i extramusicals que els portaran a estimar més la música, així com fer noves amistats i socialitzar amb altres músics. Un esforç que sense dubte paga la pena. Una dedicació de la qual, a més, es beneficia tot un poble, ja que la Banda és una part fonamental en tots els actes festius d'Algemesí.

Si la vesprada del pròxim dissabte 19 de novembre escolteu la Banda pel carrer, heu de saber que és el nostre acte favorit dins de tots els organitzats amb motiu de la festa de la música. Tocarem amb més ganes i il·lusió que mai, per donar una calorosa benvinguda als nous membres de la nostra gran família.

Bones festes de Santa Cecília als qui estimeu la música!

nous musics 2022