Novembre ompli Algemesí de música

Arriba l’esperat mes, en el que es celebra la festa de la música i la Societat Musical d’Algemesí presenta una agenda carregada d’actes.

D’entre les diferents activitats programades (campionats esportius, xerrades, audició de l’Escola de Música JMG i celebracions vàries), volem destacar la més entranyable i esperada per als membres de la Banda Simfònica: la recollida dels nous músics. Aquest any s’incorporen 15 nous músics a l’agrupació, però com que el 2020 no es va poder celebrar aquest acte, també es festejarà l’entrada a la Banda Simfònica dels 11 membres que s’uniren el passat any. Així és que el pròxim dissabte 20 de novembre, la formació eixirà en cercavila pels carrers d’Algemesí per recollir a les seues cases a una fornada composta per 26 nous membres que s’inicien en aquesta nova etapa musical amb molta il·lusió. A continuació, es celebrarà al Teatre Jaume I l’acte d’entrega d’insígnies de la Societat Musical, en el que autoritats locals, directius, director de la Banda i companys els dedicaran unes paraules i els seus millors desitjos en aquesta nova etapa.

Per tancar l’agenda de Santa Cecília 2021, la protagonista torna a ser la Banda Simfònica amb el seu tradicional concert, que oferirà el diumenge 28 de novembre a les 11.30 hores al Teatre Municipal. Entre el repertori del mateix volem destacar el concert per a trombó de Rimski-Korsakov, amb Toni Roig com a solista, i l’espectacular "The ghost ship" de Jose Alberto Pina. Que gaudiu d’unes bones festes de la música!

Educandos 2021