La Societat Musical d'Algemesí participa en la XIX Campanya d'Intercanvis

INTERCANVIS 2022 webEl concert que se celebrarà el pròxim 3 de juliol a les 19h a la Plaça Major, està emmarcat dins de la campanya d'intercanvis promoguda per l'IVC, i quest any comptarem amb les interpretacions de la Banda Simfònica de l'Ateneu Musical i Cultural d'Albalat de la Ribera i la Banda Simfònica d’Algemesí.

La Societat Musical d’Algemesí torna a escollir l’immillorable escenari que ens brinda la plaça Major del nostre poble per a oferir un festival d'intercanvis que començarà uns minuts abans del concert amb la desfilada de les dues bandes des de la plaça del Mercat.

En aquesta ocasió, l’encarregada d’encetar el concert serà la Banda Simfònica de l'Ateneu Musical i Cultural d'Albalat de la Ribera, la qual dirigida pel mestre David Moltó Romero interpretarà un interessant programa. En primer lloc escoltarem el pasdoble La Puerta Grande, de la compositora Elvira Checa. Després escoltarem el poema simfònic Los anillos de Saturno, de Salvador Luján; peça que narra un dels projectes espacials més ambiciosos de la història l'objectiu de la qual era estudiar el planeta Saturn i les seues llunes. Per tancar el concert, la nostra banda convidada interpretarà Tiento del primer tono y Batalla imperial, possiblement l'obra més reconeguda del compositor Cristóbal Halffter.

Seguidament i després d’un breu descans, l’agrupació local dirigida per Alberto Ferrer encetarà la segona part del concert interpretant el pasdoble Patricia Sanz de Ferrer Ferran. Per finalitzar el concert, ens oferirà quatre dels cinc moviments de la peça A la Lluna de València del compositor Miguel Asins Arbó: Obertura, Danza, Serenata a la Falla de la Placeta i Festiva.