L’Escola de Música “José Moreno Gans” amplia les seues fronteres

L’escola de la Societat Musical d’Algemesí imparteix extraescolars de música als col.legis Ribalta, Blasco Ibáñez, Salvador Andrés, Maristes i al centre Sociocultural del Carrascalet.

Per tots és coneguda la seu de l’Escola de Música “José Moreno Gans” a la Casa de la Música (Teular), edifici que, tot i complir molt bé la seua funció, fa temps que es queda menut per a albergar l’activitat de la Societat Musical i la resta d’entitats que fan ús del mateix.

Una de les formes que hem trobat des de l’Escola de Música per a descongestionar l’edifici i apropar-nos a un major nombre d’alumnes ha sigut oferir extraescolars als col.legis d’Algemesí. 

Vora 200 alumnes gaudeixen a les seues escoles de les mateixes classes que realitzem a la nostra seu a la Casa de la Música:Jardí i Estimulació Musical per a l’alumnat de 3 a 6 anys i Llenguatge Musical a partir dels 7 anys són les activitats que els menuts poden gaudir còmodament i sense eixir de l’entorn escolar. A més, a través d’aquest primer contacte, alguns d’aquests alumnes ja estan accedint a tocar un instrument musical. 

Pel que fa a les classes del Centre Sociocultural del Carrascalet, aquestes naixen d’un projecte de la Societat Musical amb l’Ajuntament d’Algemesí que ja porta dos anys en funcionament, mitjançant el qual es pretén fer servir la música com a nexe d’unió i convivència, així com apropar el seu aprenentatge al barri.