Els alumnes de grau elemental preparen les proves d'accés a conservatoris professionals.

Dimecres 5 i dilluns 10 els alumnes que acaben els seus estudis musicals de grau elemental a l'escola de música "Josep Moreno Gans" de la Societat Musical d'Algemesí" ofereixen ambdues audicions preparatòries al que seran les provés d'accés a diferents conservatoris per a continuar els seus estudis musicals de grau mitjà.


Aquestes audicions són una manera per a que els estudiants superen la seua por i preocupació a actuar davant la gent. No és el mateix tocar una peça en classe amb el mestre d'instrument que t'ha ensenyat al llarg dels anys que tocar davant de públic. També dòna la oportunitat de veure els posibles errors a l'hora d'interpretar la melodia i millorar-la de abans de la prova final.

Els nostres alumnes a més de passar a ser, alguns d'ells, nous músics de la Banda Simfònica seguiran els seus estudis musicals a conservatoris com el propi d'Algemesí, Carcaixent, València, Catarroja...

Des d'ací vos convidem a assistir a la propera audició a l'Aula d'Assaig de la Societat Musical d'Algemesí a les 19,30 hores el proper dilluns.