El musical 'Els Miserables' arriba a Algemesí

assaig miserables cor 1Algemesí acollirà la representació de l'adaptació del musical 'Els Miserables' el 20 de maig, en un esdeveniment cultural que uneix diferents entitats del poble. La Banda Simfònica d'Algemesí, l'Schola Cantorum i l'Associació Napoleònica Valenciana s'uniran amb cantants solistes per a interpretar la història de Víctor Hugo amb música de Claude-Michel Schönberg.

El projecte ha estat en preparació des de 2020, quan va haver de ser posposat a causa de la pandèmia, i ha requerit una gran tasca d'adaptació de la música original per part del director artístic, Alberto Ferrer, i els músics de la Banda Simfònica. Durant els assajos, la banda continua treballant incansablement per aconseguir la millor interpretació possible, adaptant la música original a una formació de banda simfònica.

El repertori del concert inclou les peces més emblemàtiques del musical com ‘Vaig sommiar’ i ‘Canta el poble la cançò’, així com èpics moments de batalla que comptaran amb la representació en viu per part de l'Associació Napoleònica. Els músics estan molt satisfets amb el treball realitzat fins ara i confien en que el resultat final serà espectacular i emocionarà al públic.

Des de fa poc més d'un mes, la Banda i el Cor de la Societat Musical, preparen, baix la batuta d'Alberto Ferrer, els números musicals. Les pròximes setmanes tindrà lloc un treball frenètic per part de tots els participants i la resta d'associacions per tal d'acabar d'enllestir un gran espectacle que de segur serà memorable.

Des de la Societat Musical estem molt il·lusionats amb aquest concert, que suposa un gran repte per a nosaltres, però seguim treballant dur perquè tot ixga a la perfecció i oferir al públic una experiència memorable i inoblidable.