El concert de la Banda Simfònica, traca final de Santa Cecília 2022

concert santa cecilia 22El concert tindrà lloc el diumenge 27 de novembre a les 11.30 hores al Teatre Municipal i, com és tradició, tancarà el seguit d'actes que la Societat Musical organitza per a celebrar la festa de la música.

Els músics de l'agrupació, sota la batuta del mestre Alberto Ferrer, porten setmanes treballant un interessant repertori per sorprendre i agradar el públic. En la primera part escoltarem el pasdoble Eugènia López del compositor algemesinenc Bernardo Adam Ferrero, i a continuació gaudirem dels concerts de solistes. En aquesta ocasió, Javier Higón i Òscar Albiach ens oferiran la seua versió del Concert per a dues trompetes de Vivaldi, i Carlos Álvarez interpretarà el concert Rhapsodia per a Saxo Alt, del compositor André Waignein.

La segona part serà un monogràfic del compositor de Zamora David Rivas amb qui la Banda ha pogut treballar personalment les seues obres, ja que va visitar un assaig fa unes setmanes. Los últimos días de Troya i La Ruta del Cid són les dues obres escollides, novedoses i espectaculars, i que de segur encanten al públic assistent.

Les entrades es podran adquirir en la Secretaria de la Societat Musical del dilluns 21 al 25 de novembre, de 17h a 20h, i a les taquilles del Teatre una hora abans del concert. Entrada general: 3€ / Socis de la SMA: 1'5€.