Concert de Santa Cecília 2021

sta cecilia 21La Banda Simfònica d'Algemesí serà l'encarregada de clausurar els actes en honor a Santa Cecília 2021 amb el concert del diumenge 28 de novembre a les 11.30h al Teatre Municipal.

Els músics algemesinencs i el seu director Alberto Ferrer fa setmanes que treballen un variat repertori que espera agradar al públic més exigent.

Obrirà el concert la interpretació de "Fanfare for the Common Man", d'Aaron Copland, per part de la secció de metalls de la nostra Banda. A aquest reduït grup, se li sumarà després part del grup de vent fusta i percussió per a delectar el públic amb "l'Adagio per a Orquestra d’Instruments de Vent" del valencià Joaquín Rodrigo. Continuant amb aquest crescendo progressiu de músics, serà el torn de dues obres del compositor rus Nicolai Rimsky-Korsakov, del qual s'interpretarà primer la "Cançò Índia" de l'òpera Sadko, i a continuació el Concert per a trombó i orquestra de vent on actuarà el nostre company Toni Roig Borràs com a trombó solista.

Arribarà a continuació el torn de la Banda al complet amb l'execució de dos pasdobles que no es van poder interpretar a l'últim concert de Pasdobles a causa de la pluja; són "Larga Cordobesa" de Francisco José Martínez Gallego i "Dunia Piris" de Rafael Talens. Conclourà el concert el poema simfònic "The Ghost Ship", una trepidant obra plena de ritme i música electrònica que servirà de colofó d'aquesta festivitat.

La venda d’entrades tindrà lloc a la Secretaria de la Societat Musical les vesprades del 22 al 26 de novembre i a les taquilles del Teatre una hora abans del concert. El preu és de 3 € per al públic en general i 1'5 € per als socis de la Societat Musical.