Concert de Santa Cecília 2013

L'acte més important d'entre els programats per a enguany per la Societat Musical d'Algemesí serà sens dubte el concert del proper diumenge 24 de novembre a les 12:00 hores al Teatre Municipal d'Algemesí.

En aquest concert, com ja vé sent costum es farà l'entrada oficial dels tretze nous músics que passaran a ser membres de la banda simfònica.

El concert, dirigit pel seu director titular Alberto Ferrer Martínez estarà dividit en dues parts ben diferenciades. En la primera part seran tres dels músics que integren la banda i que estudien el grau mitjà en diferents conservatoris de la província els protagonistes amb la interpretació de tres composicions.

 

Kimberly Borràs serà la clarinet solista de la "Mazurka per a clarinet i banda" del mestre Pascual Pérez Choví que donarà pas a "La Fantasía Brillante sobre temas de la Ópera Carmen" de François Borne amb Isabel Cantó com a flauta solista i per acabar "Concierto número 1 en Mi bemol Mayor Op. 11 per a trompa de Richard Strauss i Andreu Carbonell com a trompa solista.

La segona part del concert serà l'hora de poder escoltar la Simfonia Número 1 "El Senyor dels anells" del compositor Johan de Meij. Aquesta composició, inspirada en el fantàstic món creat per J.R.R. Tolkien consta de cinc temps descriptius de diverses fases o capítols de la novel.la fantàstica del mateix títol.

Abans, divendres 22, festivitat de Santa Cecília, al Saló d'Actes de la Casa de la Música a les 19,30 hores tindrà lloc la primera Audició dels alumnes de l'escola de música José Moreno Gans i l'actuació de la Banda Juvenil dirigida per Òscar Albiach. Moments abans de l'audició, a la sala d'assaig de la Societat es farà un berenar per a totes i tots els alumnes de l'escola.