Concert de Pasdobles 2019

El concert, que ja s’ha consolidat com al preàmbul musical de la setmana taurina, es celebrarà el dijous 19 de setembre a les 19:30h. a l’incomparable marc del Teatre Municipal. La acadèmica de la llengua Immaculada Cerdà serà la mestra de cerimònia d’aquest tradicional concert.

En acabar les festes de la nostra patrona, la Banda Simfònica d'Algemesí es posa ràpidament mans a l'obra i ja està preparant l'esperat concert de pasdobles taurins, que tants seguidors gaudeixen cada any. L'esdeveniment tindrà lloc el proper dijous 19 de setembre a les 19:30 hores al Teatre Municipal de la ciutat. Les entrades es podran adquirir al preu de 6€ (socis 3€) als locals de la Societat Musical (el Teular) el dimarts dia 17 de 17:30h a 19:30h.

En aquesta ocasió el mestre Alberto Ferrer ha escollit un repertori molt variat on el públic podrà gaudir de grans clàssics del gènere com "El gato montés" de Manuel Penella o "La Puerta grande" de Elvira Checa, així com l'estrena dels pasdobles "Comisión Taurina de Algemesí" i "El niño de las monjas".