Audició a benefici d’Adisalge

AUDICIO BENEFICA 24 webDes de l’Escola de Música “José Moreno Gans” de la Societat Musical, creguem en una educació en valors per als nostres menuts en la que col·laboren els diferents agents de la societat. Amb l’objectiu de fer arribar al nostre alumnat els valors de la solidaritat i la companyonia, es dedica, des del curs 2014/2015, una de les audicions generals a una entitat solidària d’Algemesí.

Es tracta d’un intercanvi entre associacions, en el que es dona a conèixer entre alumnat i famílies de l’Escola de Música la labor de l’entitat en qüestió i s’organitza algun tipus d’activitat conjunta, depenent del caràcter de l’associació. En aquest projecte hem col·laborat amb Adisalge, Algemesí Solidari, Refugia’l, Dahak La Ribera, Els amics de la provi, Limne i la Fundació Alberto Tortajada. D’aquesta última col·laboració amb la Fundació Alberto Tortajada “El cabal del pobre” va sorgir un programa de beques mitjançant el qual deu xiquets i xiquetes de famílies en situació de vulnerabilitat estan cursant els estudis de grau elemental de música de forma totalment gratuïta a la nostra Escola de Música.

En aquest curs 2023/2024 repetim col·laboració amb Adisalge, que consistirà en una visita per part de l’associació a la nostra Escola de Música en la que podran conèixer com assaja una de les nostres agrupacions i la realització d’una audició on tots els beneficis aniran destinats a l’anomenada entitat. Aquesta audició tindrà lloc el pròxim 14 de març a les 19 hores al Teatre Municipal i participarà l’alumnat de l’Escola de Música JMG. Vos esperem!