Algemesí se suma a ‘'Coros por la Paz'

Coros por la Paz AlgemesíEl diumenge 27 de març a les 12h, més de 400 cors i institucions musicals de tota Espanya s'organitzen a través de les xarxes socials per a cantar junts per la pau.

A Algemesí participaran a la Plaça Major els Cors de la Societat Musical d'Algemesí, l’Schola Cantorum d’Algemesí, el cor d’Antics Alumnes Maristes, el cor “Gaudim Cantant” de l’IES Bernat Guinovart, els alumnes de cant de l’Escola Musical de Tabalet i Dolçaina i el Cor de Gregorianistes; un esdeveniment on participaran més de 100 cantants dels diferents cors de la localitat. L'acte se celebrarà el diumenge 27 de març al migdia en la Plaça Major. En cas de pluja, serà a l'interior de la Basílica de Sant Jaume.

Més de 400 cors, institucions i escoles de música de tota Espanya s'han sumat ja a la iniciativa “Coros por la Paz”, impulsada per la Família Coral Santiago Apòstol de Griñón (Madrid) per a cantar per la pau el diumenge 27 de març. En tots els actes s'interpretarà l'obra popular “Dona Nobis Pacem”, una peça perfecta per a una convocatòria com aquesta perquè se serveix d'una llengua universal com és el llatí, té un missatge que tothom entén (ja que significa "dona'ns pau") i és molt fàcil d'interpretar, fins i tot per a aquells que s'estiguen iniciant ara en el cant polifònic.