Xavi Boluda

Professor de Tuba
Professor de Bombardí

 

Xavi Boluda

Començà els seus estudis a l’escola de música “Lira i Casino Carcaixentí” amb els professors Pasqüal Corona i Jose Donet. Posteriorment finalitzà els estudis de Grau Mitjà amb els professors Martí Colomer, Ismael Guardiola i Ximo Cardona. Continuà els estudis superiors al Conservatori Superior de Música de València “Joaquín Rodrigo” (CSMVJR), amb el mestre Miguel Fabra, i els finalitzà amb Francisco Camilo Tomás Jordá, amb el qual obtingué el premi extraordinari de final de Grau Superior
Va ser membre de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana (JOGV), de l'Orquestra de Joves intèrprets dels Països Catalans (OJIPC) i de la Jove Orquestra Turina (JOT). A més a més, ha actuat com a solista amb la Banda Municipal d’Alacant.
Guardonat a diversos concursos en l'àmbit autonòmic i nacional: 1rs premis al “II Concurs de Tuba Vila d’Altea” i al “III i VI Concurs Nacional de Tuba de la Vila Joiosa”. 2n Premi al “IV Concurs de Tuba Vila d’Altea” i 3r Premi al “III Concurs de Tuba Vila d’Altea”.