Alexandre Escrivà

Professor de Clarinet

 

Alexandre Escriva

Titulat superior en el Conservatori Superior de Música de València “Joaquín Rodrigo” amb menció d’honor i estudiant del Màster d’Interpretació Solista en el Conservatori Superior Katarina Gurska de Madrid. Actualment, és professor de llenguatge musical, conjunt coral i cambra al Centre Autoritzat d’Ensenyaments Artístics Professionals de música “Mestre Arnau” de Tavernes de la Valldigna i professor de clarinet a l’Escola de Música “Jose Moreno Gans” d’Algemesí.

Ha sigut membre de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, Jove Orquestra Simfònica de Barcelona, Joven Orquesta Nacional De España i European Union Youth Wind Orchestra. A més, ha col·laborat amb orquestres com la Madrid Festival Orchestra o Orquestra de la Comunitat Valenciana.

Ha guanyat diversos guardons com el 2n premi al “IV Concurs de Joves Intèrprets Rotglà i Corberà”, Premi Professional Autonòmic de Música, 3r premi al “II The North International Music Competition” de Suècia, 1r premi al II Concurso para jóvenes clarinetistas de Valderrobres, 2n premi al International Music Competition 2019 “Paris” Grand Prize Virtuoso de França, 2n premi al XVIII Concurs de jóvens intèrprets “Ciutat de Xàtiva”, i 2n premi al X International Clarinet Competition “Saverio Mercadante” d’Italia.

A més, Alexandre ha tocat en sales importants del territori espanyol com el Palau de la Música de València, Gran Teatre del Liceu de Barcelona o Auditori Nacional i ha tocat com a solista a l’Auditori de Castelló i al Palau de les Arts Reina Sofía de València, entre altres.