La Societat Musical d’Algemesí ultima els detalls de la 45ª Assemblea General de la FSMCV

La FSMCV revisa al costat de la Societat Musical d'Algemesí i l'Ajuntament de la localitat els últims detalls de la XLV Assemblea General que se celebrarà en el Teatre Municipal els dies 26 i 27 d'octubre.

Com és habitual, l'Assemblea començarà el dissabte per la vesprada i es desenvoluparà fins al diumenge al migdia. No obstant això, ja el dissabte al matí tindrà lloc l'acte oficial d'obertura de curs en les escoles de música, per la qual cosa està previst que des de primera hora siguen molts els representants de les societats musicals federades que comencen a arribar a Algemesí per a participar en aquest fòrum anual.

Una trobada en la qual la Federació exposarà davant els seus associats els projectes i activitats desenvolupats al llarg de l'últim exercici. Dotze mesos intensos que a més han coincidit amb la celebració del III Congrés General de Societats Musicals. Sota el lema "De la memòria a la innovació" els membres del col•lectiu musical valencià han tingut l'oportunitat d'opinar sobre qüestions que els afecten, per açò aquesta Assemblea, es constitueix com el fòrum ideal per a definir les línies que han de marcar el futur de les societats musicals.El Teatre Municipal d'Algemesí, amb una capacitat aproximada de 470 seients i situat al centre de la població, és el lloc on se celebrarà l'esdeveniment.

A més de la part institucional i pròpia de l'Assemblea s'està organitzant una sèrie d'activitats i visites perquè els assistents puguen conèixer la cultura i les tradicions del poble. Entre elles els asambleistes podran gaudir d'una desfilada a càrrec de les bandes de la comarca de la Ribera Alta el dissabte per la vesprada.