Escola de Música ‘José Moreno Gans’
Curs 2023/2024

Jardí Musical

Classes de Jardí Musical per a xiquets i xiquetes de 3 i 4 anys

El curs 2018/2019 l’Escola de Música José Moreno Gans encetà una nova línia de Jardí Musical dirigida a alumnes de 3 i 4 anys on busquem introduir als alumnes més menuts en el món de la música d’una manera divertida i innovadora de la mà de professors especialitzats.

Preu

Gratuït

(Es pagaran 15€ trimestrals en concepte de material)

EN QUÈ CONSISTEIX?

L’alumnat està dividit en dos nivells segons l’any de naixement i les sessions consten d’una hora setmanal. Jardí Musical 1 (3 anys) i Jardí Musical 2 (4 anys). Les mensualitats i la matrícula són totalment gratuïtes, només es paguen 15 € trimestrals en concepte de material, ja que l’Escola de Música JMG proporciona tot el que els menuts necessiten per al correcte desenvolupament de les sessions.

Les activitats que es realitzen estan centrades en el cant i el ball com a ferramenta fonamental de l’aprenentatge. Mitjançant aquestes dues accions els menuts aprenen conceptes com el ritme, la intensitat, el so, el soroll, l’altura, el timbre, etc. I treballen la coordinació i el desenvolupament psicomotriu associat a les seues capacitats musicals innates.

A més a més, a la nostra aula tenim i coneguem tota classe d’instruments que els alumnes poden escoltar i manipular setmanalment seguint les indicacions del professorat.

Image

DIVERSES AGRUPACIONS

Comptem amb una Banda Infantil, Banda Juvenil, Coral, Grup de Corda Elemental, Orquestra de Cambra i la Banda Simfònica.

JARDÍ MUSICAL

Dirigit a alumnes de 3 i 4 anys, els infants s’introdueixen en el món de la música d’una manera divertida i innnovadora de la mà de professors especialitzats.

ESTIMULACIÓ MUSICAL

És una activitat pensada per a xiquets i xiquetes de 5 i 6 anys que volen
adentrar-se al món de la música, conèixer i explorar les seues capacitats.
A partir del Primer Curs de Llenguatge Musical, els alumnes comencen a realitzar també les classes d’instrument. Aquest és triat per l’alumne i cedit per la Societat Musical d’Algemesí de forma totalment gratuïta (no es cedeixen pianos ni guitarres). Les classes d’instrument que s’imparteixen són:

CONEIX EL NOSTRE ESPAI

Comptem amb una aula completament adaptada per a l’ensenyament musical dels més menuts on el mobiliari escolar (taules i cadires) és totalment secundari, ja que la majoria d’activitats es realitzen en un entorn diàfan i sense obstacles, on els menuts poden desplaçar-se i moure’s amb llibertat. L’aula també compta amb una pissarra digital on l’alumnat pot realitzar tota classe d’activitats interactives i així incorporar les TIC a les nostres ensenyances.

CONEIX MÉS DE L'ESCOLA

Jardí Musical

Jardí Musical
3 i 4 anys

Innovadores activitats d’introduir als alumnes més menuts en el món de la música d’una manera divertifa de la mà de professors especialitzats.
Més informació
Estimulació Musical

Estimulació Musical
5 i 6 anys

Activitat pensada per a xiquets i xiquetes que volen introduir-se al món de la música, conèixer i explorar les seues capacitats.
Més informació
Coneix el professorat

El nostre
professorat

Comptem amb un planter de 32 professors i professores que s’encarreguen de realitzar les classes de Llenguatge Musical i d’Instrument.
Més informació