Sayuri Akimoto

Professora de Piano
Pianista Acompanyant
 

 

Sayuri Akimoto

Va començar a tocar el piano amb 6 anys, primer a Japó i a partir dels 8 anys a Estats Units. Des dels 8 anys a 18 anys, va participar en diversos concursos per Estats Units. Alguns premis importants han estat: Primer premi en Eastside Chapter Piano Competition, WSMTA (Seattle, 2002, 2004), primer premi en Helen Crowe Snelling Memorial Awards Competition (Seattle, 2003) i primer premi en Ida Zelikovsky Green Award (Seattle, 2004) entre altres.

Ha realitzat concerts i recitals a Estats Units i a Espanya, incloent el recital de solista guanyadora d’Ida Zelikovsky Green Award a Seattle, Concert de Grieg amb l’Orquestra de Plano a Texas, concert a l’Auditori “Benaroya Hall” de Seattle, concert organitzat per la Universitat de Santiago de Compostel·la.

Graduada en el Màster en Música com a Arte Interdisciplinària (UB/ESMUC) i Llicenciada en Història, els seus principals professors van ser els prestigiosos pianistes internacionals Michi Hirata North i Dr. Charles Murray North. Va realitzar classes magistrals amb Joan Havill (conservatori britànic Guildhall School of Music) i Bryce Morrison (crític musical del BBC). Actualment cursa Grau Superior de Música en l’especialitat de Piano al Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València amb la pianista Marisa Blanes.