Sayuri Akimoto

Professora de Piano
Pianista Acompanyant
 

 

Sayuri Akimoto

Va començar a tocar el piano amb 6 anys, primer a Japó i a partir dels 8 anys a Estats Units. Des dels 8 anys a 18 anys, va participar en diversos concursos per Estats Units. Alguns premis importants han estat: Primer premi en Eastside Chapter Piano Competition, WSMTA (Seattle, 2002, 2004), primer premi en Helen Crowe Snelling Memorial Awards Competition (Seattle, 2003) i primer premi en Ida Zelikovsky Green Award (Seattle, 2004) entre altres.

Ha realitzat concerts i recitals a Estats Units i a Espanya, incloent el recital de solista guanyadora d’Ida Zelikovsky Green Award a Seattle, Concert de Grieg amb l’Orquestra de Plano a Texas, concert a l’Auditori “Benaroya Hall” de Seattle, concert organitzat per la Universitat de Santiago de Compostel·la.

Graduada en el Màster en Música com a Arte Interdisciplinària (UB/ESMUC) i Llicenciada en Història, els seus principals professors van ser els prestigiosos pianistes internacionals Michi Hirata North i Dr. Charles Murray North. Va realitzar classes magistrals amb Joan Havill (conservatori britànic Guildhall School of Music) i Bryce Morrison (crític musical del BBC). Actualment cursa Grau Superior de Música en l’especialitat de Piano al Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València amb la pianista Marisa Blanes.

Notícies relacionades