Raül Teruel

Professor de Percussió

 

raul teruel

Natural d’Algemesí, es va iniciar amb el violí als 8 anys i més tard va mostrar interès per la percussió, la qual va començar a estudiar de manera seriosa als 16 anys al conservatori “Metre Vert” de Carcaixent obtenint el títol superior de percussió al Conservatori Superior de música “Joaquín Rodrigo” de València amb Sergio Izquierdo, Manuel Tomás y Manel Ramada.

Entre altres ha rebut classe de Lluis Osca, Àngel Garcia, Joan Pons, Nando Russo, Jaume Blai Santonja, Chin Cheng Lin, Guido Ruckel, Juanjo Guillem, Gartianiano Murica i Lorenzo Ferrandiz.

Ha guanyat el 3er premi en el 4t Concurs de música de cambra Mancomunitat de la Ribera en 2009 i Premi Ex Aequo en el 2on Concurs Nacional de Caixa del festival BaKetes en 2010.
Ha format part de diverses orquestres joves com Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana (JOGV) i Orquestra Filharmònica de la Universitat de València (OFUV) i en l’àmbit professional ha participat amb Orquestra del Mediterràni, Banda Municipal de València, Orquestra deFilharmonie d’Amberes, Orquestra de València i Orquestra d’Extremadura.

En l’any 2015 finalitza el Màster Universitari en Formació del Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i en 2019 el Màster d’Interpretació i Investigació Musical, ambdós per la Universitat Internacional de València.