Alberto Hernandis

Professor de Percussió

alberto hernandisNascut a Algemesí, comença els seus estudis musicals de la mà de l’Escola de Música “Josep Moreno Gans” de la Societat Musical d’Algemesí, en la especialitat de Percussió.

Titulat com a professional al Conservatori “Mestre Vert” de Carcaixent, en la especialitat de Percussió. A més, ha fet classes de percussió latina amb Gustau García, i segueix formant-se pel seu compte en les especialitats de bateria i percussió latina.

Treballa com a professor de percussió i llenguatge musical en l’escola de la Colla de “Les Raboses” d’Alzira i en l’EMTiD (Escola Musical de Tabal i Dolçaina) d’Algemesí, com a professor de percussió. És membre de la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Algemesí i de La Colla d’Algemesí. També és membre del grup de música en valencià “Nius de Nit”, i ha sigut músic del grup de recreació de música medieval “Ars Notoria Medieval”, entre d’altres.

Actualment imparteix classe en l’Escola de Música JMG d’Algemesí i, assegura, sempre fa tot el que està al seu abast per a que l’alumnat aprenga i gaudisca amb la música al mateix temps.