Escola de Música ‘José Moreno Gans’
Curs 2021/2022

Compromís COVID-19
A l'Escola de Música JMG comptem amb un Pla de Contingència dissenyat per a que totes les classes (tant de llenguatge musical com instrumentals) es desenvolupen de forma segura. Complim amb totes les mesures de seguretat i confiem en les famílies per a actuar front a la crisi sanitària actual.

Pots trobar més informació ací.

L’ESCOLA DE LA BANDA SIMFÒNICA D’ALGEMESÍ

La nostra Escola de Música és l’encarregada de nodrir de músics les agrupacions de la Societat Musical d’Algemesí. Comptem amb una Banda Infantil, Banda Juvenil, Coral Infantil, Coral Juvenil, Cor d’Adults, Grups de Corda Elemental, Orquestra de Cambra i la Banda Simfònica. A més, estudiant a l’Escola JMG els alumnes adquireixen un bon nivell musical, que els permet continuar amb els estudis musicals professionals si ho desitgen o seguir formant-se al nostre centre.

Al curs 2018-2019 obrírem una nova aula de Jardí Musical per a l’alumnat de 3 i 4 anys on els infants han donat les seues primeres petjades al món de la música de la mà de professorat especialitzat. A més aquestes classes les oferim de forma totalment gratuïta. Les places són limitades.

Els alumnes de 5 i 6 anys realitzen classes d’Estimulació Musical en grups dividits per edats. A partir dels 7 anys comencen les classes de Preparatori de Llenguatge Musical i al següent curs s’inicien amb les classes d’instrument. També comptem amb una línia específica per a adults.

Banda Infantil

L'ESCOLA DE LA BANDA SIMFÒNICA D'ALGEMESÍ

Més de 500 alumnes han realitzat estudis musicals amb nosaltres el passat curs 2020/2021, 240 d’ells amb instruments cedits de forma totalment gratuïta per la Societat Musical.

MATRÍCULA ONLINE

OFERIM UN ENSENYAMENT MUSICAL DE QUALITAT…

El nostre alumnat rep una formació musical íntegra i de qualitat, ja que el nostre equip de 32 professors i professores compten amb la millor preparació acadèmica i es reinventen cada dia, portant a terme diferents projectes educatius pioners al nostre poble com són l’Aula de Jardí Musical i l’Aula d’Estimulació Musical per als més menuts i l’Escola d’Estiu Musical al mes de Juliol.

DIVERSES AGRUPACIONS

Comptem amb una Banda Infantil, Banda Juvenil, Coral Infantil, Juvenil i d'Adults, Grup de Corda Elemental, Orquestra de Cambra i la Banda Simfònica.

JARDÍ MUSICAL

Dirigit a alumnes de 3 i 4 anys, els infants s’introdueixen en el món de la música d’una manera divertida i innnovadora de la mà de professors especialitzats.

ESTIMULACIÓ MUSICAL

És una activitat pensada per a xiquets i xiquetes de 5 i 6 anys que volen
adentrar-se al món de la música, conèixer i explorar les seues capacitats.

A partir del Primer Curs de Llenguatge Musical, els alumnes comencen a realitzar també les classes d’instrument. Aquest és triat per l’alumne i cedit per la Societat Musical d’Algemesí de forma totalment gratuïta (no es cedeixen pianos ni guitarres). Les classes d’instrument que s’imparteixen són:

Flauta | Oboè | Fagot | Requint | Clarinet | Saxo alt | Saxo tenor | Trompeta | Trompa | Trombó | Bombardí | Tuba | Percussió | Violí | Viola | Xelo | Contrabaix | Piano | Guitarra

...AMB GRAN QUANTITAT D'AVANTATGES

  No es paguen taxes de matrícula


  Els membres d’un mateix nucli familiar gaudeixen de reduccions en les quotes mensuals, del 25% pel segon membre i del 50% pel tercer i successius.


  Possibilitat de sol·licitar les beques que l’entitat financera Bankia ofereix a les Escoles de Música de la FSMCV.


  La Societat Musical cedeix l’instrument musical a l’alumne/a de manera totalment gratuïta.


  Les classes d’instrument de fagot, trombó, trompa, bombardí, tuba i viola són gratuïtes el primer curs i compten amb una reducció del 50% del preu per als cursos posteriors.


 

PREUS MENSUALS DE LES CLASSES

Classes de Llenguatge Musical

Jardí Musical I (3 anys)Gratuït *
Jardí Musical II (4 anys)Gratuït *
Estimulació Musical I (5 anys)7€ *
Estimulació Musical II (6 anys)7€ *
Preparatori (2h/setmana)14€
1r, 2n, 5é i 6é19€
3r i 4t22€
1r, 2n, 3r i 4t (Adults)15€

Classes d'instrument

1r i 2n 23,5€
Piano i guitarra 1r i 2n28,5€
3r i 4t35€
5é i 6é41€
Piano i guitarra 3r i 4t41€
Piano i guitarra 5é i 6é51€
Classes col·lectives10€

*Els alumnes de Jardí i Estimulació Musical abonaran 15€ al trimestre per al material utilitzat a les classes.

Els nous alumnes han d’entregar la domiciliació bancaria abans de l’1 d’octubre

CONEIX MÉS DE L'ESCOLA

Jardí Musical

Jardí Musical
3 i 4 anys

Innovadores activitats d’introduir als alumnes més menuts en el món de la música d’una manera divertifa de la mà de professors especialitzats.
Més informació
Estimulació Musical

Estimulació Musical
5 i 6 anys

Activitat pensada per a xiquets i xiquetes que volen introduir-se al món de la música, conèixer i explorar les seues capacitats.
Més informació
Coneix el professorat

El nostre
professorat

Comptem amb un planter de 32 professors i professores que s’encarreguen de realitzar les classes de Llenguatge Musical i d’Instrument.
Més informació