Escola d'Estiu Musical

un estiu diferent i divertit

Què és l'EEM?

L’Escola de Música “José Moreno Gans” torna a posar en marxa aquest innovador projecte educatiu que ja compta amb 9 edicions. Es tracta d’una Escoleta d’Estiu cultural on la música és el fil conductor de totes les activitats que el nostre professorat organitza. 

En aquesta IX edició, i baix el lema La màquina del temps, realitzarem un divertit viatge des de la prehistòria fins a l’actualitat, on descobrirem els estils musicals que han aparegut al llarg dels temps mitjançant gran quantitat de divertides activitats musicals adaptades als diferents nivells i edats de l’alumnat.

També hi haurà temps per a la realització dels deures escolars, jocs, activitats de caràcter més lúdic i dues audicions on l’alumnat mostrarà tot el que ha aprés!

Informació del curs:

De l'1 al 29 de juliol, de dilluns a divendres.

Horari de 9:30 a 13:30 hores.

Podràs elegir on assistir:
- Seu Casa de la Música (El teular)
- Seu Escolapis Algemesí

Tot el mes: 110€ 

Quinzena: 70€

Es realitzarà online o telefonant al 96 248 25 26.

Tens algun dubte? Contacta amb la Secretaria de la Societat Musical en horari de 17 a 20h de dilluns a divendres.

Telèfon: 96 248 25 26

Correu electrònic: escola@smalgemesi.com

A qui va dirigida?

Va dirigida a xiquets, xiquetes i joves a partir dels 5 anys. És important remarcar que no cal tindre coneixements musicals previs per a participar.

Escola d'Estiu 2019
Image

A quins espais es desenvolupa?

La majoria d’activitats es porten a terme a les instal·lacions de la Societat Musical que es troben a la Casa de la Música, però també es realitzaran activitats a l’aire lliure, aprofitant diferents espais del nostre poble. 

A més, en la edició de 2022, també se podrà triar assistir a la seu que tenim a l'Escola Pia d'Algemesí. Sols ho has d'indicar al realitzar la matrícula! Mateixes activitats, mateix esperit, més prop de ta casa!

Matrícula Escola d'Estiu Musical