Escola d'Estiu Musical

un estiu diferent i divertit

Què és l'EEM?

Per vuité any, l’Escola de Música “José Moreno Gans” posa en marxa aquest innovador projecte educatiu. Es tracta d’una escola d’estiu cultural on la música és el fil conductor de totes les activitats que el nostre professorat organitza. Aquest any implementarem una sèrie de mesures específiques per protegir el nostre alumnat i professorat del Covid-19, però mantenint la nostra essència al màxim.

Baix el títol Músiques del món, es realitzarà un viatge arreu del globus terraqüi, en el que ens endinsarem en la cultura musical de diferents països i regions. També hi haurà temps per a la realització dels deures escolars d’estiu, activitats de caràcter més lúdic i eixides a espais naturals del poble.

Informació del curs:

De l'1 al 30 de juliol, de dilluns a divendres.

Horari de 9:30 a 13:30 hores.

(L’entrada i l’eixida es realitzaran de forma escalonada)

Tot el mes: 110€ 

Quinzena: 70€

Es realitzarà online a través del web de la Societat Musical

Per a resoldre possibles dubtes es podeu posar en contacte amb la Secretaria de la Societat Musical en horari de 18 a 20 h de dilluns a divendres.

Telèfon: 96 248 25 26

Correu electrònic: escola@smalgemesi.com

A qui va dirigida?

Va dirigida a xiquets, xiquetes i joves a partir dels 5 anys. És important remarcar que no cal tenir coneixements musicals previs per a participar. Com que aquest any comptarem amb un número limitat de places degut a la situació sanitària que estem vivint, es prioritzarà la matrícula a l’alumnat de l’Escola de Música JMG, els/les menors de 12 anys i aquells que es matriculen tot el mes complet.

Escola d'Estiu 2019
Image

A quins espais es desenvolupa?

La majoria d’activitats es porten a terme a les instal·lacions de la Societat Musical que es troben a la Casa de la Música, però també es realitzaran activitats a l’aire lliure, aprofitant diferents espais del nostre poble.

Matrícula Escola d'Estiu Musical